Infopakke

Hvorfor hypnose?
Det er dokumentert at hypnose er den mest effektive metoden som viser veien til en selv og til forandring. Hypnose åpner porten til det ubevisste og muliggjør tilgang til ufattelig mange informasjoner over vårt liv. Her kan vi lære å forandre adferd uten å måtte gå veien om logikk eller repetisjon. Alle kan hypnose, også du! Hypnose er enkelt å praktisere, du gjør det hver dag og vanligvis er du er ikke klar over det. Eks: Du sitter i bilen din eller i bussen og kjører samme veien hver dag. Plutselig er du fremme, nådde målet uten å tenke over det eller kanskje var du litt ”vekk”. Ja, da var du i hypnose. Og likevel er alt registrert på ”harddisken ”din. Alt du har luktet, alt du har sett, alt du har følt, alt du har hørt…ja hele ditt liv. Bruk internett til å informere deg og bli klar over de fantastiske mulighetene som finnes gjennom bruk av hypnose.

Er hypnose farlig?
Hypnose utført på en faglig måte er trygg for deg. I hypnosen er det du selv som bestemmer hva som er til din fordel. Du har hele tiden full kontroll, du bestemmer og du har makten til å avvise forslag eller suggesjoner som motstrider din livsoppfatning,religion eller etikk. Til i dag har det ikke skjedd at noen ikke våkner etter hypnosen så du kan føle deg helt trygg. Alle andre bekymringer du skulle ha tar vi opp i en utfyllende samtale. Og ikke minst: la deg ikke skremme av hypnoseshow og filmer som har hypnosetull som innhold. Dette har ingenting med hypnoterapi å gjøre og er i hypnoterapeutisk sammenheng urealistisk.

Har jeg lov til å behandle deg?

Jeg har ingen medisinsk utdanning og derfor skal” behandlingen” være så enkel og forståelig som bare mulig. Du kommer som menneske til meg og jeg behandler deg som menneske. For meg er du ikke syk og du får aldri noen skumle diagnoser. Men en ting er viktig for deg: jeg erstatter ikke din lege. I Norge er det ikke tillat å markedsføre det fantastiske potensialet hypnosen har, utenom ikke-medisinske problemstillinger som ofte beskrevet i teksten her. Du som forbruker skal beskyttes! Du har i dag hele verdens internett som informasjonskilde. Spør, forsk, les om hypnosens fantastiske muligheter.

Om du spør legen eller psykologen din om hypnose, så vil han kanskje med stor iver forsvare sitt angivelige monopol på hypnose. Basert på en lov fra 1902 der det står: ”… person A kaster person B inn i bevisstløshet, avmakt…er kun tillat leger og psykologer”. Den gangen skulle man beskytte folk mot trolldom og hekseri. I dag vet man at enhver hypnose er selvhypnose. Ingen kan ta fra deg retten til å være avslappet og følge forslag som bare er til ditt beste.

Hva kan du gjøre for å få mest utbytte av hypnosen?
Før du kommer til første timen skriver du på inntaksskjema minst 5 grunner, hvorfor du ønsker å slutte å røyke/gå ned i vekt og minst 5 grunner, hvorfor syns du egentlig det er likevel greit å fortsette som før, altså fordelen eller behovet du dekker med din atferd. Vær ærlig med deg selv! Dette er ”grunnmuren” jeg bygger din behandling på og dermed basis for din suksess!

Det er mulig at du praktiserer selvhypnose hjemme. Du kan lære det i en ekstra oppsatt time, spør etter ”Selvhypnose”. Har vi gjort et lydopptak av en behandling, hør opptaket så ofte du har anledning til dette. Hele behandlingen blir mye mer effektiv og ikke minst lærer du å bruke litt av dagen kun for deg selv. Det vil du senere sette pris på!

Hva kan oppnås med hypnose?
Mulighetene vi har med hypnose er uendelige! Jeg vil ikke påstå at hypnose kan og vil ”fikse” alle dine utfordringer. Jeg mener at vi kunne spart oss mye lidelser og ikke minst penger dersom dagens ”hvitkledde hjelpere” hadde mer sans for samspillet mellom kropp og sjel. Kun symptombehandling fører ofte ingen vei – det hjelper ikke bare å slå av alarmen i kroppen uten å finne den utløsende årsaken.

Heldigvis finnes modige ”utbrytere” som praktiserer med stor suksess. Riktig gjennomført hypnose fremmer for eks. raskere groing av beinbrudd, forandrer vanene våre, gjør oss mer motstandsdyktige, tar fra oss frykt osv…
Det skrives om hypnoterapeuter og leger som ”reparerer” med stort hell synsfeil eller gjennomfører avanserte operasjoner uten noen form for anestesi. Sjekk på internett om mulighetene.
Er du bare ute etter deilig og effektiv avslapning eller nysgjerrig, er du like velkommen hos meg.

Hva skal du ha med deg til behandlingen?
Spar oss mye tid å ha med deg ferdig utfylt og utskrevet inntaksskjema til første timen. Ha på deg klær du trives i og er komfortable med.
Husk at telefonen min er avslått/lydløs mens jeg hjelper folk i timene mine. Derfor er det tryggest å kommunisere med meg via SMS eller MAIL.

Spar oss for en ødelagt time og slår telefonen din av mens du oppholder deg på kontoret mitt.

Jeg gleder meg til å jobbe med deg!

Hva skjer når du kommer til første timen?
Vi bruker mye tid til en omfattende samtale fordi du har mange spørsmål. Jeg informerer deg om hypnose og alternative behandlingsmetoder for utfordringen din. Mot slutten av timen praktiserer vi noen enkle øvelser slik at du får forståelse for gjennomføringen og virkemåte av hypnoseterapi.

Forresten ”å hypnotisere deg” betyr egentlig rent teknisk sett at du skal gjøre selvhypnose. Jeg kan ikke gjøre deg avslappet og jeg har heller ikke makten til å utføre forandringene du ønsker deg. Hokus pokus eller trolldom kan du ikke forvente hos meg. Jeg bare guider deg gjennom prosessen.

Vær så snill, gå på do før du kommer til timen (jeg har do på venterommet).

Viktig: vent til jeg henter deg inn og ha respekt for klienten som behandles, selv om vi er litt forsinket. Du får samme ekstraminuttene når jeg behandler deg 🙂

Hvordan føles det å være i hypnose?
Jeg kan love deg en avslapning du mest sannsynlig ikke har opplevd før. Du sitter i en behagelig stol og jeg bruker elegante teknikker som gjør det lett for deg å slappe av (hvis du tillater det).

Du vil føle deg trygg, ekstremt behagelig og er hele tiden våken. Du hører alt som blir sagt og kanskje vil du tvile på at du er i hypnose fordi du hadde sikkert helt andre forventninger. Og husk en ting: du bestemmer, du tillater eller ikke og du har kontroll!

En skikkelig fin hypnosedybde har du nådd, når du føler at sinnet ditt er der, men kroppen din har ingen betydning i dette øyeblikket. Vektløs eller behagelig sveving kaller noen det. Tro meg, det er ”snadder for sjelen”! Men husk, tillit og øvelse trengs før de aller fleste kommer så langt.

Du kan oppleve tilgang til fenomener som du vanligvis ikke har, som er rett og slett spennende.

Hvorfor er hypnose så unik og effektiv?

Ingen annen behandlingsform gir oss så ufattelig mange muligheter som hypnose. Tenk og spør deg selv: Hva som er grunnen til at du spiser du for mye eller røyker? Hvorfor har du nettopp hodepine på disse spesielle dagene? Hva som er grunnen til at du begrenser, saboterer og blokkerer deg? Hvorfor skjer det hver gang, hvorfor…??????? Finner du svaret eller bare aksepterer du bare? Jeg vil gjerne svare for deg. Du er fanget i en ond sirkel og klarer ikke å bryte ut, du har en ”sekundær sykdoms- eller uvanegevinst” som blokkerer deg ubevisst, du dekker et behov med din atferd, med din overspising, med din røyking. Så lenge du ikke klarer å dekke behovet på en annen fornuftig måte som er bra og akseptabel for deg selv, så lenge vil du ikke klare å forandre deg varig! Aldri!

Hvem og hva vi er, er stort sett styrt av funksjoner i underbevisstheten. Dette gjelder spesielt våre vaner. Vi bruker hypnose til å endre dine vaner!

Viljestyrke og logikk har ingen betydning her. Vi jobber direkte med underbevisstheten din mens du profiterer fra din egen motivasjon! Hypnose er et fantastisk verktøy!

Hvorfor regresjen (tilbakeføring)?
Regresjon er vel hypnosens mest underlige fenomen. Du ”reiser” tilbake til hvilket som helst tidspunkt i livet ditt.

Er du veldig nysgjerrig og åpen for det reiser du enda lenger og oppdager deg selv et annet sted i en annen tid. Tro det eller ei, det er mulig. Om du selv trur på et tidligere liv bestemmer du selv. I noe terapiforløp er tilbakeføring et fint verktøy for å finne roten til dine uvaner og lidelser. Viktig å vite er, at regresjon er ikke hukommelse, altså å huske hendelser. Derimot handler det om å gjenleve, gjenoppleve og gjenføle det som har skjedd deg en gang i tiden på trygg avstand.

Kan alle hypnotiseres?
Alle som klarer å følge og utføre instruksjoner kan hypnotiseres. Vi er alle mennesker og både du og jeg vet at vi blir bedre med øvelse. Fortvil altså ikke hvis det ikke fungerer etter din forestilling i første timen. Erfaringen min er, at du klarer det garantert mye bedre neste gangen. Om ”kjemien” mellom oss ikke skulle stemme: vær så snill og si i fra!

Sliter du med tyngre psykiske plager må jeg be deg om å søke hjelp hos andre med relevant fagkompetanse.

Hva koster det? Timepris?
Timepris – 90 minutter à 700 kr